Werknemers

Werknemers

Natuurlijk ben je graag aan het werk, maar het vinden van de juiste baan is niet altijd makkelijk. En dat terwijl je tal van talenten hebt. Wij bij Uitzendbureau Startalent maken daar graag werk van.
 

Techniek, administratie en veel meer

Uitzendbureau Startalent heeft werk in diverse sectoren zoals techniek, logistiek, industrie, administratie, horeca en verkoop. Op ieder niveau en op tal van locaties.
 

Eerlijk en correct

We verwachten van jou 100% inzet en die kun je ook van ons verwachten. We bieden je een eerlijk, marktconform salaris, dat we iedere vier weken aan je uitbetalen. Sommige opdrachten zijn van korte duur, andere wat langer. Voordat je aan de slag gaat, maken we altijd eerst persoonlijk kennis. Zodat duidelijk is wie we zijn en wat we van elkaar mogen verwachten.

Werken in België

We hebben regelmatig projecten in België bij diverse opdrachtgevers. Als je in België gaat werken wordt het loon anders uitbetaald, dan dat je in Nederland werkt. Uiteraard zullen wij je hierover uitgebreid informeren zodra er sprake is van een project in België.
Via de website:  http://www.werk.be/online-diensten/bureaus-private-arbeidsbemiddeling/wetgeving-en-formulieren, kan je al veel informatie dowloaden o.a. het formulier rechten/plichten werknemers en bureau.
Het formulier rechten/plichten werknemers kun je inzien via deze link

Aanmelden